IN MY CLOSET

Nu var det dags för denna skjortas stund i rampljuset. Det är ett fynd jag gjorde i pappas garderob i somras och det jag älskar mest med den är att den inte är svart, utan riktigt, riktigt mörkgrå. Sedan är den även mycket tjockare än en vanlig skjorta så den funkar lite som en vår/sommar/höst-jacka också när det inte är för kallt. Det är iallafall ett perfekt plagg som inte gör så mycket väsen av sig men som ändå… gör något… Hahah. Lagom storlek också och riktigt snygg modell. Helt klart en av mina ”värmande” favoriter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • hej:) har du något tips på vart jag kan hitta ett par snygga svarta stuprör ? 🙂
  och vart kan jag hitta en snygg stor väska som jag kan ha till skolan och till annat som min data ska få plats i ? 🙂 tacksam för svar !

  emelie 2011-02-26 12:46:27 http://itsaboutemelie.blogg.se
  Svara
 • Jag undrar vart den vita klänningen i mitten är ifrån?
  Jag har altid jättesvårt att välja vad jag ska för avslutningskläder, även att det är sjukt långt kvar! 😛
  Men den där är helt perfekt! :/ Skulle blir helt överlycklig om du skrev vart den är ifrån? 😀
  Kram!
  Love, Lisa.

  Lisa 2011-02-25 16:52:13
  Svara
 • Vart har du köpt den vita klänningen i mitten?
  Skulle blir jättetacksam för svar!
  Jag har alltid jättesvårt för att välja vilken avslutningsklänning/kläder jag ska ha, iår slutar jag 6:an och villle ha en vit liten söt klänning..
  Kram! Bäst blogg! (:

  Anna 2011-02-25 16:46:31
  Svara
 • Hej, vart har du köpt dina blåa shorts på bilderna ovan? 🙂

  Frida 2011-02-25 15:39:58
  Svara
 • Gaaah, galet snygg!
  Alltså jag tror helt ärligt att jag har blivit totalt beroende av din blogg. Idag satt jag typ… alltså jag vet inte hur länge och kollade igenom alla dina inlägg från sommaren (har gjort det typ 10 ggr, fråga inte varför!?) och massa andra gamla inlägg. Din blogg är så sjukt grym Fanny! Och dina kläder, jadu, hade jag hälften vore jag lycklig, haha!
  Ville bara skriva av mig allt jag tänkte på om din blogg. Ha det bra! Kram. 🙂

  Sofia 2011-02-24 21:24:54
  Svara
 • Det är nice då man kan stjäla lite kläder från föräldrarna 😉

  Karolina 2011-02-24 21:20:10 http://hapiface.blogg.se
  Svara
 • men oj vad fin!

  ida 2011-02-24 21:12:59 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • gud va fina bilder 🙂

  johanna 2011-02-24 20:51:50 http://johannavraa.bloggplatsen.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!