VAD HAR HÄNT MED…?

Gästoutfits – De bilderna var det ju mest jag och Elina som tog på väg ifrån bussen på morgonen men nu är det oftast mörkt när vi går där plus att vi har så tjocka jackor, halsdukar, mössor och vantar att man inte ser själva outfiten under.. haha. Så när det blir ljusare och varmare lovar jag att dessa inlägg börjar dyka upp igen!

Cajsas söndag – Jani, detta är faktiskt Cajsas ansvar och inte mitt, haha. Dock är hon en väldigt upptagen och även glömsk flicka, så vi skyller på det! (Cajsa jag vet att du läser det här, skärpning!)

Videoinlägg – Jag hatar dem. Det är den värsta delen av bloggning och det vet ni att jag tycker. Ändå har jag gjort ett par för er skull och det är ju väldigt uppskattat. Jag ska försöka sno ihop någonting roligt på lovet nästa vecka men jag vill göra någonting speciellt. Ni får gärna ge mig förslag, och hår eller smink-video räknas inte! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!