MAKE IT STOP


Jag måste ju säga att livet inte riktigt är på topp för tillfället. Min höga feber gör hela min kropp svag och skakig, jag mår illa när jag tänker på mat men vet att jag måste äta, huvudet dunkar, näsan är täppt och halsen har nästan växt ihop. Och vet ni vad jag gör? Pluggar matte. Vet ni vad jag ska göra snart? Åka till skolan och skriva ett matteprov. Jag som kände att jag verkligen tog slut på alla mina krafter när jag gick ner till köket för att svälja några alvedon ska alltså sätta mig på en pendel och åka in till stan för att skriva ett prov. Nej, just nu känns allt rätt förjäkligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • du är galen kvinna! men jag beundrar dig för hur mycket du orkar trots du har feber! Själv kan jag knappt ta mig ner till köket för att ta alvedon, inte ens resa mig ur sängen och så åker du till skolan? 😛 Starkt jobbat 🙂

    ellinor 2011-02-22 20:46:26
    Svara
  • Trkigt :/ Hoppas det blir bättre snart!

    Lydia 2011-02-22 13:36:48 http://www.lydialedenvik.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!