FANNY MATCHAR – SVART SKINNVÄST

Hej Fanny! Du, jag undrade över skinnvästen som du la ut från Modekungen här om dagen. Hur skulle du matcha den? Tycker att den är riktigt snygg men skulle aldrig våga köpa den det känns som att jag inte skulle kunna använda den till något så jag är nyfiken på hur du hade gjort 🙂 Kram!

Svar: En skinnväst kan man ju egentligen använda precis som skinnjackan men jag skulle nog viljaha den till outfits där den verkligen var pricken över i. Jag skulle för det första satsa på att ha den till sommaren. Ett par slita jeansshorts och låga converse på fötterna. Där slutar sedan planerna då vad som helst kan vara snyggt på överdelen. Ett vitt oversizelinne, en stor t-shirt med tryck, något sött blommigt linne eller varför inte i spets? Allt går och svart skinn gör det mesta extra snyggt. Sedan är det även riktigt snyggt med skinn på skinn så tveka inte att ha den till ett par skinnbyxor eller skinnshorts!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Galet snyggt! undrar bara om du skulle haft västen knäppt eller öppen? kram, du är bäst 🙂

  elin 2011-02-23 13:12:25 http://www.elinsstuff.devote.se
  Svara
 • riktigt snyggt stylat!

  olivia 2011-02-23 10:09:04 http://olivis.devote.se
  Svara
 • å så snyggt!

  ida 2011-02-23 09:53:01 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • hej! förut brukade ja va inne på en sida där de fanns massa kläder från alla märken och affärer och göra precis sånna kollage som du gör men kommer tyvärr inte ihåg va den heter. Så om du använder en sån sida, skulle du kunna länka till den då? 🙂 tack!

  amanda 2011-02-22 22:34:26
  Svara
 • Hej fanny! älskar din blogg! ville bara fråga om inte du kan göra ett inlägg där du skriver lite om din kamera? letar efter en ny kamera och din verkar jättebra:)
  tack för en grym blogg och grattis i efterskott!

  Josefine 2011-02-22 22:01:20
  Svara
 • Hej! Jag köpte häromdagen ett par svarta skinnshorts (från gina tricot) men jag har ingen aning hur jag ska matcha dem. Jag tänkte använde dem nu på våren och speciellt på sommaren, så vore grymt att få lite matchnings tips! Så hur skulle du matcha ett par skinnshorts? (grymt bra blogg!) 🙂

  Li 2011-02-22 20:53:13
  Svara
 • jag gillar verkligen kollaget! 😀

  STYLE CRUSH 2011-02-22 20:50:04 http://malinronnquist.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!