DAGENS FRÅGA

Jag har en liten fråga till dej ang kläder. Vad tycker du om helsvarta outfits? Typ svarta harembyxor, svart lite större tisha och en större cardigan? Hiss eller Diss? :) Kram!

Svar: Hejsan! Jag tycker att det kan vara snyggt men lite tråkigt. I sånna fall ska man bryta av med kanske skinnbyxor eller skinnjacka så att det ändå blir en liten förändring i outfiten. Dock kan man sätta på sig ett par riktigt färgglada skor till denna outfit, så blir det med en gång galet snyggt. Så det är min åsikt, riktigt snyggt med bara något litet som bryter av!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har Anna någon blogg? 🙂

  elin 2011-02-22 20:18:13
  Svara
 • Please. Vill verkligen ha förslag till present till min pojkvän, vore galet tacksam för förslag, gärna personliga presenter?! 🙂

  josefin 2011-02-22 19:10:13 http://flinkenstein.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  jag älskar din blogg och stil och allt!
  jag undrar en grej. Det är nämligen så att jag vill bli en kläddesigner och jag syr lite av mina kläder, men jag skulle hemskt gärna att du skulle kunna säga vad du tycker om dem! jag har inte så mycket upplagt nu men det kommer komma mycket mer saker.
  Men det skulle vara jättekul och snällt om du kunde säga vad du tycker!
  Ha det bra!
  Kram Linnea♥

  Linnea♥' 2011-02-22 18:45:47 http://lecascad.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!