SKINNIS

Många har frågat om denna underbaring till skinnjacka som jag fick i födelsedagspresent. Den är ifrån Esprit och jag hittade den när jag och mamma var där några dagar innan min födelsedag. När mamma stod i kassan fick jag syn på denna som hängde precis bredvid och jag blev helt kär men viftade bort det direkt. Jag behövde inte en ny skinnjacka och den var alldeles för dyr, önskade mig den inte ens. Så när jag öppnar ett paket tidigt i tisdagsmorse så ligger denna i. REN LYCKA! Haha. Den är alltså ifrån Espirit och kostade 1800 sek. Den är egentligen lite mer grå/grön än vad den är på bilden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • *Esprit

    Ia 2011-02-20 20:34:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!