18 ljus
Jag har spenderat hela kvällen vid middagsbordet med mamma, pappa, Anna, Cajsa och Tina. Just like old times. Jag fick äntligen min tårta med 18 ljus också, blåste alla i ett svep! Wiho. Nu ska vi sätta på någon fin gråtfilm för ännu mer nostalgikänslor. Vi hörs senare ikväll eller imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Urban outfitters ligger på biblioteksgatan, kolla på hitta.se 🙂

  ... 2011-02-19 23:31:59
  Svara
 • Hejsan Fanny! Jag ska snart till Stockholm, och eftersom jag inte är där så ofta så vill jag gäärna ha lite tips på vart dom bästa shoppingställerna finns! Vart ligger urban outfitters, tex? 🙂 tacksam för svar!!

  emmy 2011-02-19 14:09:50
  Svara
 • Hej Fanny! När drar du vinnaren ur smyckestävlingen ? 😀

  Amanda 2011-02-19 11:49:33 http://amandaala.blogg.se
  Svara
 • hej 🙂 jag är med i en sångtävling och jag är i final nu i topp 5 och det skulle betyda så mycket för mig om jag vann för då får jag komma till studion och spela in en låt ! snälla rösta på mig, gå in på www.ilikemymusic.blogg.se och rösta på emelie fors 🙂 man kan rösta en gång varje dag fram till den 24e, hjälp mig snälla 🙂 tack !
  kram

  emelie 2011-02-19 11:46:04 http://www.itsaboutemelie.blogg.se
  Svara
 • Fanny hjääääälp! Med tanke på att du har en helskön stil, snygg i alla lägen osv borde du kunna hjälpa mig med detta, och jag skulle bli otroligt tacksam för ett svar & hjälp, typ dagens fråga kanske, för jag antar att det är fler än jag som sitter i denna sitsen… Det är såhär, att min bror tar studenten och självklart vill jag ha på mig en klänning då, men jag vet inte modell/färg/material, skor accessoarer etc etc… Hade varit otroligt skönt med ett svar, och sen vet jag även att det gäller att vara ute i tid på klänningsfronten haha!

  Hanna 2011-02-18 23:34:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!