SOON


Jag har nästan lite ont i magen för att jag ska fylla 18. Vuxen. Om mindre än en timme. Jag känner mig ungefär som på andra bilden ovanför, inte ett dugg redo att få göra allt det som vuxna får. Tänk att jag alltid kommer vara vuxen, myndig, efter det här. Aldrig bli barn igen. Jag hade den här känslan när jag fyllde 12 och inte fick vara i bollhavet på Mc Donalds längre (haha) men detta är snäppet starkare. Från och med imorgon är jag vuxen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Grattis!
  (Du är fortfarande tonåring, vuxen blir man när man är 20)

  Isabelle 2011-02-15 21:43:14
  Svara
 • Vad får vuxna göra? Vad är det för skillnad från när du var 17 och nu när du 18?

  Anonym 2011-02-15 10:23:19
  Svara
 • Vet du? Att vara vuxen eller barn handlar ingenting om ålder. Ålder är bara till för att sortera in oss i fack. Jag är själv 24 och har precis tagit examen så är verklugen en vuxen i samhällets ögon, men jag känner mig fortfarande som ett barn som saknar mamma o pappa när vi inte setts på en vecka! Så bry dig inte om hur mkt du fyller, njut av födelsedagen (och förresten är du inte så vuxen att du får gå på systemet!)! Grattis 🙂

  Jessie 2011-02-15 06:57:35 http://jessiies.blogg.se
  Svara
 • Grattis Fanny!
  Önskar dig all lycka:D

  Paula 2011-02-15 06:36:00 http://paulaas.bloggplatsen.se
  Svara
 • Grattis Fanny! 🙂

  maria 2011-02-15 06:20:47 http://www.mariakraft.blogg.se
  Svara
 • Grattis Fanny!! 😀
  Hoppas du får en fin dag 🙂

  Tiina 2011-02-15 06:12:14
  Svara
 • Grattis Fanny! Hoppas du får en underbar födelsedag, och detta med att gå över till vuxen. Försök att tänka så att du är ju samma person, men bara en dag äldre. Du får mer frihet, och kanske mer krav på dig – men i takt med att du klarar av det, du blir äldre – vuxen, och klarar av det! Du är samma Fanny som du alltid varit, att gå från tonåring till vuxen kan låta som dag och natt, om man ser på skillnaden. Men sanningen är att jag tror bara du själv förstorar upp det hela, du är bara en dag äldre nu, och samma Fanny. 🙂 18 är bara ett nummer.

  Ha det bra 🙂

  Sara 2011-02-15 01:19:03
  Svara
 • Grattis 😀

  jenny 2011-02-15 00:34:45 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linda 2011-02-15 00:15:49
  Svara
 • Grattis i förskott !
  Tack för en underbar blogg och för den personen du är!
  Du kommer klara dig fint, speciellt då du har en sån fin familj, vänner o släkt som stöttar dig. Du ska veta att jag inte ens ville fylla år ! Fyllde i början av Januari haha, ville inte alls lämna allt, men faktiskt så är det samma sak, bara att man styr o ställer lite mer, tar eget ansvar och det är faktiskt skönt att räknas som vuxen, men det betyder inte att du inte kan vara barn 🙂 Är lika barnslig för det hahah men självklart förstår vad du menar den nya världen är lite större o lite läskigt okänd, o det är här du börjar skapa ditt!
  Men du kommer vara samma person för alla dina nära, bara ett år äldre, klokare o mer erfaren för varje dag 🙂 Så grattis tusen gånger om och önskar dig all lycka i framtiden 🙂 / BearHugs !

  nena 2011-02-14 23:26:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!