Will you stay with me, please?

Hej mina fina läsare och tack för att ni står ut med mig! Som jag varnade er kommer det bli ett par dagar med usel bloggning, blandannat igår och idag. Igår drog vi ut och jag sov sedan hos Elina så därmed ingen bloggning och idag kommer hela släkten hit och firar mig. Fyller ju egentligen inte år förän på tisdag men idag passade det bäst för alla att komma. Så nu har jag tre timmar på mig att fräsha till mig lite, känner mig inte så mysig just nu. Men vi får se hur det blir med bloggningen, ska försöka få in lite iallafall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh herregud vilken underbar skjorta. Vart har du fått tag i den?

  Emma 2011-02-17 18:30:58
  Svara
 • FANTASTISKT VACKER JU! 😀

  ha en underbar söndag!

  STYLE CRUSH 2011-02-13 12:39:21 http://malinronnquist.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!