DAGENS FRÅGA

hur kommer det sig att din blogg adress slutar: .se? jag menar ska det inte stå: blogg.se?

Svar: För det första så bloggar jag inte för blogg.se utan för Bloggpartner på WordPress och då ligger min blogg på en egen domän som heter fannystaaf.se. Är man tillräckligt teknisk så kan man alltså köpa en egen domän (adress) och peka om bloggen dit. Men eftersom att jag som sagt inte bloggar för blogg.se eller devote eller liknande så måste jag ha en domän! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Fanny! Jag undrar om de med att man tjäna pengar på att blogga.. Hur fungerar det egentligen? att man laddar upp reklam har jag nog förstått?;) men.. har man kontakt med något företag eller liknande? och sen får man pengar på kontot ? Är jätte nyfiken på att veta hur det funkar, snälla berätta! 😉 tackar för en MYCKET bra blogg ialf! kram

    Mimmi 2011-02-13 19:51:56
    Svara
  • din ”profilbild” kan vara den finaste jag sett på länge!

    Olivia 2011-02-13 16:09:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!