EN Ö I HAVET

Minns ni serien ”En ö i havet” som gick för typ 8 år sedan? Det var min favoritserie och jag läste även böckerna så jag fick för mig att se om den så det har jag gjort nu ikväll och den var så himla hemsk. Tårarna har runnit non stop. Hur kunde jag se på det där när jag var så liten? Eller så har jag bara blivit känsligare med åren, haha. Nu ska jag iallafall lägga mig, imorgon börjar mitt härliga Februari på riktigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag kommer verkligen ihåg den! Först läste jag böckerna och tyckte att dom var så bra, spännande och sorgliga på en och samma gång. Och sen kom serien – lika bra den! 🙂 Kul att du påminde om den, hade nästa glömt bort dom.

  Siri - En personlig blogg om mode och stil. 2011-02-12 14:42:41 http://siribeckman.se
  Svara
 • När jag gick sexan så läste min fröken boken. sen så komm hon helt plötsligt på att vi kunde se serien och ååååh vad bra den är. Till slut skulle vi på klass resa och efter som hela klassen tyckte om serien så åkte vi till kornö där serien spelas. vi bode på en gammal skola och mitt i mot skolan låg huset hon bodde i ( i serien ) det bor folk kvar där som vi träffa och en ut av av dom berätta om när hon var liten sen fick vi veta att hon bodde där när dom spela in serien . En Ö i havet är grym. alla som set filmen rekomenderar borde åka till Stora kornö det är en fantasktisk upplevelse det känns som du är ”setffi”.

  Arii 2011-02-12 14:38:29
  Svara
 • Åhh den var så sorlig:(

  MedinaStyle 2011-02-12 13:10:06 http://medinastyle.devote.se
  Svara
 • minns att jag brukade läsa böckerna o en dag såg jag den bara på tv haha 🙂

  nena 2011-02-12 13:06:14
  Svara
 • åh jag kan tyvärr icke uttala mig då jag aldrig sett serien 😛 haha-

  STYLE CRUSH 2011-02-12 11:30:02 http://malinronnquist.se
  Svara
 • Hej Fanny
  Jag har en fråga som jag skulle bli jätte glad om du svarade på ! 
  När jag ska blogga ifrån min iphone funkar det inte ! 
  Och det finns ju ingen blogg app , så hur gör du när du bloggar ifrån din iphone ? 
  Jag läser din blogg hela tiden ! Du är bäst !

  Malin 2011-02-12 11:15:11
  Svara
 • JUST DET. Jag älskade den serien när jag var liten. Tittade alltid på den med mamma. Måste verkligen se den igen! Kram!

  fanny 2011-02-12 10:45:01 http://photosbyfanny.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny !
  Jag har en fråga som jag skulle bli jätte glad om du svarade på !
  När jag ska blogga ifrån min iphone funkar det inte !
  Och det finns ju ingen blogg app , så hur gör du när du bloggar ifrån din iphone ?
  Läser din blogg varje dag ! Du är bäst !

  Malin 2011-02-12 09:52:05
  Svara
 • oja nostalgi

  ida 2011-02-12 09:49:00 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny !
  Jag har en fråga som jag skulle bli jätte glad om du svarade på!
  När jag ska blogga från min iphone funkar det inte?
  Och det finns ju ingen blogg app , så hur gör du när du bloggar ifrån din iphone ?
  Läser din blogg hela tiden ! , du är bäst !

  Malin 2011-02-12 09:48:26
  Svara
 • Ja jag kommer ihåg den, jag läste också böckerna och jag minns att dom var väldigt hemska speciellt serien så man verkligen fick se det.

  Kram, hoppas att du får en jättebra lördag.

  Victoria 2011-02-12 09:18:22 http://victoriavictoria.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!