FANNY MATCHAR – TOPP FRÅN BIKBOK

Hej! Först vill jag bara säga att jag tycker din blogg är hur bra som helst och du har gett väldigt bra tips! 🙂 <3 Sen har jag en fråga. Jag undrar hur du skulle matcha den här tröjan (länken därnere), jag har köpt den och den är jättefin men jag är lite osäker på vad jag ska matcha den till. Asså det går ju alltid med med ett par jeans men jag vill ha lite ”snyggare” outfit 🙂 . Tack på förhand!

Svar: Tusen tack! Denna topp (samma gäller för linnet som BikBok har inne i samma mönster) är helt klart snyggast till jeans i mina ögon, även fast du säker att du vill ha något roligare. Men jeans är inte allt tråkigt så länge man fortsätter att bygga på. Denna topp hade jag helt matchat till svarta stuprör, en svart längre kavaj, någon snygg oversizeväska och ett par kängor på fötterna. Jag hade nog stoppat in den lite i jeansen där fram. Gud, nu gjorde jag mig själv sugen på att köpa den.. haha. Lycka till med matchningen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hej fanny! du jag undrar hur skulle du matcha det här linnet:http://bikbok.com/en/collection/Category/Tops/Americanatop/? nu,när det är ganska kallt oså och även till sommaren?

  tack för en underbar blogg,you rule!

  A 2011-02-14 21:50:22 http://anniealanen.blogg.se
  Svara
 • Hej söta Fanny!!!
  Jag köpte nyligen en hög svart tajt kjol från cubus. Och jag älskar den!!! Men mitt självförtroende sjunker varje gång jag använder den. Min mage putar ut och tröjan sitter fel och smycket hänger fel. Så nu undrar jag hur jag matchar den bäst. Stor tröja? Tajt tröja? Hjääälp mig!!!
  Puss

  Clara 2011-02-10 22:00:29
  Svara
 • Hej Fanny!
  Tack för en superblogg, du ger mig inspiration varje dag. Nyss köpte jag ett par gröna byxor från hm som jag inte vet riktigt hur jag ska göra med. De satt så snyggt på men jag får liksom inte igop något snyggt som passar… Hoppas du kan hjälpa mig!

  http://files.hm.com/media/products/A01/DXLA01_82893_19023_71_6371.jpg

  emma 2011-02-10 20:54:53
  Svara
 • Hej Fanny, för några dagar sedan la du upp ett collage med kläder från BikBok, bl.a ett top med fransar.. Måste bara fråga hur du tänker matcha den.. får inte riktigt ihop det i huvudet 😉 Tack för en superbra blogg tjejen!

  Lovisa 2011-02-10 20:40:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!