DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag kommer från Finland och följer din blogg flitigt 😀 Du är så ottroligt söt(och din bror) och har en grym personlig stil. Jag har ett par frågor om Stockholm eftersom kommer på sportlovet besöka stan och därför undrar jag om de skinnshorts som du har från gina ennu finns kvar och vet du om det ennu kommer finnas kvar av Elin Kling collectionen när jag besöker Stockholm?? 😀 Skulle vara mycket tacksam för svar 😀 Tack och kram, Emppu<3

Svar: Gud vad kul med finska läsare, och vad kul att du ska hit! När jag köpte mina skinnshorts fick jag tyvärr tag på de sista och det var redan i höstas så de tror jag inte går att få tag på. Även Elin Klings kollektion var urplockad redan dagen efter den släpptes när jag tittade på den men där finns det nog en chans att du får tag på något av plaggen iallafall! Lycka till och ha en superbra resa hit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag är också en finsk läsare! 🙂

  Jennifer 2011-02-09 20:41:20
  Svara
 • Tack så jätte mycket för svar och vad synd att shortsen var slut:D
  kram Emppu:D

  Emppu 2011-02-09 17:32:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!