LIFE AS WE KNOW IT

Jag tittade på Life As We Know It igårkväll och den var faktiskt riktigt bra. En komedi med en fin historia, mycket nice. Dessutom riktigt bra skådespel! Denna rekomenderar jag till pojkar och flickor i alla åldrar, den passar alla!

”Holly (Katherine Heigl) är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric (Josh Duhamel) är en lika lovande sportchef på en TV station. Efter en katastrofal första date är det enda ha har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar, så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.”

Life As We Know It – 1 2 3 4 5


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!