FANNY MATCHAR – VIT SKJORTA

Hallo där Fanny! Du är otrolig! Förra veckan hade jag verkligen ingen inpiration och jag ville bara kasta ut hela garderoben men så hittade jag din blogg och sen dess har jag kommit på massa braiga outfits haha! :p underbart! ;) men en sak bara, jag har två vita skjortor (dom är inte transparenta!) som jag inte riktigt vet hur jag ska matcha! En är oversize och en är typ rätt tajt eller aa du vet typ figursydd! :p sneela hjälp mig!

Svar: Först och främst, så tusen tack! Sedan till matckningsproblemet: Vita skjortor som du kan ha till precis allt! Alla olika slags byxor, jeans, shorts osv men jag kan ge mina två favoritmatchningar. Till den i oversize skulle jag tagit ett par jeansshorts, skjortan instoppad fram och ett par boots på fötterna. Till den figursydda skulle jag tagit ett par riktigt tighta stuprör i svart eller mörkare blått och ett par kilklackar på fötterna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Nice post! I’ll tweet it!

  Louboutin online 2011-04-23 18:00:14 http://www.christian-louboutin-pumps.org/
  Svara
 • vad för jacka tycker du gäller i vår nu ? vill ha en riktigt fin vår jacka! tacksam för svar. 🙂

  hannapanna 2011-02-07 14:12:56
  Svara
 • Smart! Ska testa att matcha min skjorta sådär 😉

  Men det jag skulle säga är att för nån dag sen när jag skulle leta efter en jacka i en av garderoberna där vi förvarar alla jackor, så längst in i garderoben hittade jag en jättefin jeansjacka som passar perfekt på mig, problemet är bara att jag har inte en aning om hur jag ska matcha den!! Så nu frågar jag dig, hur matchar man en jeansjacka?

  Tack för en grymt bra och inspirerande blogg!
  Kram Lovisa ♥

  Lovisa ; Livet i Portugal 2011-02-06 21:39:02 http://lovvann.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!