DAGENS FRÅGA

Hejsan! Känner att jag nu är i stort behov av gummistövlar, så jag bara undrar, vad tycker du om röda? Vilken färg hade du kört på? (förutom svart då;))

Svar: Jag har väldigt svårt för röda, tycker inte att det är så snyggt. Jag tycker att för gummistövlar ska se stilrena ut så ska det vara en naturlig färg som svarta, bruna, mörkgröna, mörkblå eller gråa men om man vill ha en pastellfärg skulle jag nog ha satsat på ett par riktigt, riktigt ljusrosa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag gjorde något galet… Jag klickade hem ett par gummistövlar med lite kortare skaft i SILVER häromdagen. Väntar med iver på paketet. Men av någon anledning är just silverskor helt oemotståndliga för mig just nu.

  //Emma Hå

  Emma Hå | shoes and beyond 2011-02-07 19:51:47 http://emmahas.se
  Svara
 • Lovely Hunter Gummistivlar, it would be nice to see you wearing them.
  Ciao
  Allen

  Allen Bradbury 2011-02-06 23:48:33
  Svara
 • Hej Fanny! 🙂
  Jag undrar om du kan tipsa om några snygga vårjackor från olika hemsidor och så? Eftersom det är dags att byta ut vinterjackan nu.. 🙂

  ronja 2011-02-06 19:56:12
  Svara
 • bra tips där!

  ida 2011-02-06 18:57:04 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!