MIN KVÄLL

Såhär har min kväll sett ut! Datorn, toffifee och konstant telefonpratande. Har riktig huvudvärk av alla denna teknik just nu så jag tror att jag ska lägga mig och sussa lite. Det är en ny dag imorgon! Den nya dagen kommer också förmodligen bjuda på fler inlägg än den här. PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  jag kommenterar i typ varje dag om du kan ge lite tips om olika saker.. men har du ngn gång tipsat de jag skrivit`? NÄÄÄ! (+ att du typ bara får 5 kommentarer/ inlägg) dålig stil.
  så därför undrar jag om du kan TIPSA om lösa nitar, och klädhemsidor som är bra, du är en super bloggare

  anna 2011-02-05 13:07:15
  Svara
 • Var har du köpt dina skinnshorts? Jag har letat på många ställen men hittar inga snygga! Kram

  Emelie 2011-02-05 12:57:14 http://emeliehjonsson.blogg.se
  Svara
 • hur har du råd med all shopping du köper ju rätt ofta menar jag och du får väl bara ditt studie bidrag för nu jobbar du ju inte? så då kan du ju lägga 1050 på det men det verkar så mycket mer förvirrande haha eller är det jag som är snurrig? super bra blogg föresten tjejen!

  Emma 2011-02-05 11:31:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!