DAGENS FRÅGA

hur har du råd med all shopping du köper ju rätt ofta menar jag och du får väl bara ditt studie bidrag för nu jobbar du ju inte? så då kan du ju lägga 1050 på det men det verkar så mycket mer förvirrande haha eller är det jag som är snurrig? super bra blogg föresten tjejen!

Svar: Tack! Utöver mitt studiebidrag så har jag ju min blogglön som kommer in på kontot varje månad också och som du säger så jobbar jag inte nu, men jag har inte ens använt en femtedel av den lönen jag fick ut efter allt jobb i julas. Ibland förstår jag inte heller hur det går runt men av någon anledning så har jag ju alltid pengar på mitt konto så det är väl helt enkelt så att studiebidraget och blogglönen räcker gott och väl!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!