SISTA SVAREN

Hejhej  jag undrar vad du gör om du får en stor gul finne, alltså klämmer du på den eller låter den vara? Jag har försökt att sluta peta på sådana men det går inte rikktigt att ignorera när de väl kommer.. Så jag undrar om du har något bra tips för du har så fin hy!!
Jag får aldrig sånna längre (tack och lov) sedan jag började äta B-vitamin men förut brukade jag bara ”skrapa” bort det gula så att den inte syntes lika mycket och sedan sminka över och låta den sköta sig själv. Usch vad äckligt det lät, haha.

Vilket är ditt favoritte?
Liptons Forest Fruit!

Vilket är ditt favoritpar i 90210?
Helt klart Annie och Liam, det var länge sedan jag log så mycket åt en skärm som till den här scenen i senaste avsnittet!

Hej  tack för en underbar blogg, du inspirerar verkligen mig och antagligen många fler! Jag bara undrar var du får din ork ifrån? Att plugga, blogga, träffa kompisar/familjen och ta hand om dig själv och allt annat skojj man vill göra. Själv orkar jag knappt ta ett steg utanför ytterdörren efter skolan och har ingen ork att tänka ut någon fin outfit för dagen. Lite tips på hur man orkar med vardagslivet liksom Hur pluggar du? Behöver lite studietekniker, hur du lättast lär dig inför prov och sådant.Tack igen för en fantastisk blogg, kram på dig!
Tack så jättemycket! Jag vill väldigt mycket och det tar mig långt. Outfits tycker jag nästan aldrig är tråkigt att tänka ut då jag verkligen tycker att det är hur kul som helst att sätta ihop dem! Hur ofta tycker ett barn att det är tråkigt att äta godis liksom? Plugget klarar jag av då det är viktigt för mig och för att jag behöver mina bra betyg för att komma dit jag vill i framtiden. Det gäller att ha tydliga mål att jobba emot, då blir man motiverad och allt blir mycket roligare! Om du söker på ”pluggtips” i sökrutan i min meny så finns det massa andra inlägg jag har skrivit om det 🙂

Var kan man köpa hunter stövlar?
Det finns att köpa hos blandannat Nelly.com!

Har du några tips på hur man matchar ett par blå jeans med lös passform bäst? Din blogg é suverän!
Jag skulle nog ha en vit t-shirt och en svart kavaj eller stor skjorta!

Om någonting hände som gjorde dig jätteldsen, vem skulle du ringa då? Du får bara välja en!
Jag skulle nog ringa Elina först!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej hej, vart du har köpt dina Ray ban solglasögon? Köpte ett par från asos.com men dem var inte alls så som jag trodde att dem skulle vara. Tacksam för svar! 🙂 / Carro

  Carolina 2011-03-16 16:43:23
  Svara
 • Ett tips angående Hunter-frågan. När jag köpte mina stövlar i höstas gjorde jag lite research, både på nätet och i verkliga butiker (i Göteborg då visserligen) och kom fram till att Asos.com säljer dem till allra bäst pris, ca 900 kr om jag minns rätt =)

  //Emma Hå – emmahas.se

  Emma Hå 2011-02-05 21:05:44 http://emmahas.se
  Svara
 • hejsan! vart är det du kikar på 90210? jag kikade på de tidigare men sen efter att det tog paus tappade jag det… superglad för svar. kram

  Sara 2011-02-05 15:17:48 http://sarassplace.blogg.se
  Svara
 • älskar 90210!!!
  måste kirra hem boxarna!

  felicia - 2011-02-04 22:53:05 http://whofelicia.blogg.se
  Svara
 • DU ÄR BÄST! <3

  Eliiiiina 2011-02-04 22:50:57
  Svara
 • Laddar du ner film? isf varifrån? vet du vart Elvis & Anabelle filmen finns att ladda ner någonstans, har letat som en tok men hittar inte den 🙁 TACKSAM FÖR SVAR! 🙂

  =) 2011-02-04 22:45:52
  Svara
 • å annie o liam är oxå mitt favoritpar , liam är ju inte dåligt snygg heller så 😉

  ida 2011-02-04 22:17:00 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • Du har inte svarat på min fråga:(

  zainab 2011-02-04 20:21:47
  Svara
 • hej hej du har säkert fått denna fråga tidigare, men vad är för b-vitamin tabletter du äter?
  kram kram

  Victoria 2011-02-04 20:07:16 http://www.victoriavictoria.blogg.se
  Svara
 • hej, vilken färg tkr du är snyggast på converse? haha har beslutsångest!har redan vitae

  evelina 2011-02-04 19:48:58
  Svara
 • Är det säsong 3 i 90210 som är på bilden?
  Isåfall har jag missat det totalt, går det på tv någon gång? 🙂

  yuuulia 2011-02-04 19:25:14 http://yuuulia.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!