NK

Imorse slog jag rekord. Jag försov mig hela FEM timmar. Hur lyckas man? Haha. Jag vaknade ungefär lagom till att skolan slutade och fick då göra mig iordning på tio minuter och springa till stationen för att hinna med mitt möte. Men man får se det ifrån den ljusa sidan, jag fick sova ut ordentligt och slapp två tråkiga lektioner utan att behöva vara sjuk! Haha.

Mötet gick iallafall super så nu är det bara för mig att hålla tummarna. Efteråt mötte jag upp mamma och vi käkade NK’s underbara räkmacka, en minisemla och kikade runt lite på stan. Självklart (självkontroll) så fick jag med mig två godingar hem, men det här var faktiskt inget onödigt utan väldigt, väldigt nödvändigt! Visar er senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!