FEMTE 15

Jag undrar en lite knasig fråga kanske,… men hur gör du med ditt långa fina hår när du tränar / på idrotten os.v? Sätter du upp det eller har du det utsläppt!
Jag har det alltid uppsatt i en hög hästsvans!

har du en fan facebook sida?
Ja, det är en gullig läsare som har gjort en grupp som heter ”Alla vi som älskar Fanny Staaf”. Supersöt! Men någon riktig fansida har jag inte.

bryr du din om hur du se ut typ hår,kläder och smink?(eller vill du ha de nyaste och modernaste)
Jag bryr mig om att jag själv tycker att jag är snygg. Självklart är det kul när andra också tycker det men det är viktiga att jag känner mig välklädd i mina ögon än att ha det absolut senaste modet.

hej fanny , jag älskar ditt hår och undarar om du inte skulle kunna skriva lite om din favorit frisyr och sånt ?
Alltså ja, frisyrer är inte riktigt min grej. Jag låter det hänga och sätter upp luggen i snurror för att jag inte orkar ha den i ögonen… typ varje dag. Men jag ska bättra mig med frisyr-inläggen!

Tycker du att det är okej att gråta i skolan?
Har man en bra anledning är det självklart okej.

Har du nånsin känt att någon förföljer dig?
Jag har blivit förföljd på riktigt. Det gick så långt att jag tillslut fick lämna över det till polisen och då slutade det. Efter det är jag lite nojjig, ja.

Vad tycker du om mobbing?
Jag tycker mobbning är hemskt. Det är någonting jag skulle kunna tänka mig att jobba emot när jag blir stor. Alla människor borde verkligen känna samma värde och ingen förtjänar att bli straffad för den man är, förutom möjligtvis mobbaren.

Jag undrar vad du gör för att inte må dåligt av komplex? Jag har tjocka ben och vader tycker jag själv, även fast jag tränar ca 3 gånger i veckan och äter inte speciellt onyttigt. Hjälp mig sluta må dåligt över detta, vet ju att du är klok och tänker bra!
Du har den kropp du har. Det är du och så var det meningen att du skulle vara. Sedan måste man alltid tänka att man inte alls ser likadan ut i sina egna ögon som  i andras, man ser det ingen annan ser. Sedan är vi tjejer även duktiga på att jämföra oss med ideal som inte ens är mänskligt. Jag lovar att du har en superfin kropp och ”större” vader och ben är inte så mycket att må dåligt över när man tänker på hur mycket värre många andra har det.

Hej tjejen! Du, kan du tipsa om nåra bra matställen i Stockholm som man kan dra till en vardags kväll med polarna (alltså inte super dyra)? skulle vara perfa!
Hm… Inte min starka sida då jag inte så ofta käkar inne i stan förutom vid våra skolrestauranger men det finns världens bästa restaurang vid Odenplan som heter Kina Muren. Det är buffé med Sushi, Thaimat och såntdär när man plockar ihop massa egna råa grejer så steker dom upp det åt en. Till efterätt finns det en mini-buffé med glass, frukt och godis! Yuuummmi.

vad skulle DU önska dig om du fyllde 13 år ?

Hm… Någon fin tröja, en bra film och kanske en parfym?

Hej! Jag går i åttan och har ju precis fått mina första betyg  det var helt okej för att vara de första, men bättre vill man ju alltid ha!Så jag undrar vad du gjorde när du gick ifrån att ha helt okej betyg till att du gick ut med 295 poäng i nian? Jag menar vad du gjorde mer på lektionerna, började plugga extra noga hemma till prov/arbeten osv.Skulle vara tacksam för svar!
Jag slog min skolas rekord på att höja sig många poäng på en termin. Anledningen var att jag skulle flytta hit till Stockholm och jag hade ingen aning om vad intagningspoängen låg på här så jag satsade på så höga betyg det bara gick för det sista jag ville var att sitta här i Stockholm utan att komma in på någon skola jag ville gå på. Så det jag gjorde var att jag pluggade mer än dubbelt så mycket om jag gjort innan och såg till att få MVG eller VG på alla prov och inlämningar. Jag fick mycket hjälp av min fasters pojkvän Thomas som är utbildad lärare. Sedan gick jag och frågade lärarna vad jag behövde göra och fick extraarbeten i vissa ämnen för att få de betygen jag ville ha!

Har du någonsin fått tanken att klippa av dig ditt hår. Om inte.. vad skulle du kunna tänka dig att göra med håret om du skulle göra en stor förändring?
Ärligt talat? Jag funderar på det varje dag….

Vad kostar kläder i Thailand?
Det beror hur bra du är på att pruta och vart du är. Alla okunniga turister har tyvärr pressat upp priserna rejält så det är typ 10 gånger så dyrt där nu som det var i början men… ge inte mer än 50 kr för en t-shirt i ett vanligt stånd.

du skrev nyss ett inlägg om din skola och att man var tvungen attvara ganska uppklädd varje dag men om det nu inte var så skulle du tänka dig att gå i mjukis kläder till skolan?
Nej det hade jag nog inte gjort. Dels för att jag älskar att känna mig snygg och då skulle känna mig rejält sunkig och dels för att det är som det är. Vem vet, jag kanske skulle bli utkastad? 😉

kan inte du tipsa lite om när man ska köpa kläder? aså jag kan köpa hur mycket kläder som helst men jag har aldrig något att ha på mig! jag använder ett plagg kanske en gång sen så passar det aldrig till någoting igen,skit jobbigt! något tips?
Ha mycket basplagg och enfärgade kläder då du kan matcha det på massa olika sätt, lägg sedan pengar på snygga accesoarer som gör det mer unikt!

har du ett tips om hur man kan hitta sig själv? aså jag älskar att idrotta och har gjort det i hela mitt liv, jag är väldigt duktig i skolan, jag behöver inte ens plugga till läxor osv, jag älskar kläder osv.. men jag vet inte om jag vill vara den som idrottar mycket och kan inte dricka alkohol och förlora min kondition osv, jag vet inte om jag vill vara den som alltid har snygga kläder och som följer alla trender eller den som kör sin egna stil( i mitt fall så älskar jag enkla outfits som t.ex smala slitna jeans converse och en tight t-shirt t.ex), jag vet inte om jag vill vara den som går ut med högsta betyg eller den som tar det lite lungt och ”passa in”(alla kallar nämligen mig för plugghäst bara för att jag är duktig i skolan). har verkligen problem med detta och jag behöver hjälp!
När någon kallar mig för plugghäst blir jag glad! Det betyder att de tycker jag är duktig i skolan. Jag tycker att du ska se bort ifrån hur du förväntas vara, hur dina kompisar är och hur samhället tycker att du ska vara. Hur vill DU vara? När känner du dig bekväm? När mår du som bäst? Vad tycker du mest om att göra? Vilka kompisar mår du bäst av att umgås med och hur är dem?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vi ska nog åka till Thailand snart men vi har inte vaccinerat oss än och jag undrar hur lång tid innan man åker som man måste vaccinera sig (tänkte ifall du gjorde det kanske du vet.)

  Malin 2011-02-04 15:56:37 http://malinjenny.blogg.se
  Svara
 • kan inte du berätta vad som hände när du blev förföljd? Lite mer detaljerat kanske, om du har lust. Kanske är för privat? ’

  kram, älskar din blogg!

  dsjgfdk 2011-02-03 16:19:01
  Svara
 • Du klär ju dig som vilken människa som helst?!? Fint men ordinary.

  Julia 2011-02-03 14:51:34 http://backeofsweden.bogspot.com
  Svara
 • Fast så jävla bra vet jag inte om du klär dig. Jämfört med min skola så ABSOLUT -du borde bli utkastad.

  Anna 2011-02-03 14:47:15
  Svara
 • Hej fanny!:)

  jag har gjort en sida på facebook som heter alla vi som tycker att fanny staff har den bästa bloggen, du kan ju söka på den:)
  för du har ju den bästa bloggen, din blogg är den första bloggen som jag läser varje varje dag har alldrig gjort det om någon annans blogg. Har läst din mer än ett år nu:) och kommer att forsätta att läsa den/ isabelle

  Isabelle Edström i Örnsöldsvik 2011-02-02 22:05:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!