DAGENS FRÅGA

skulle du kunna visa hur du kommer matcha den gröna jackan?

Svar: Eftersom att det är en jacka så kommer jag ju använda den till typ allt men outfits jag längtar efter är stuprör, klumpklackar, ett oversizelinne och något snyggt halsband. Den kommer vara perfekt alla lite kyligare dagar i sommar och vår, för jag antar att ni alla vet att jag är galen i oversize vid det här laget… hahaha. Men som svar på din fråga: Eftersom att den är så lång så matchar man den bäst med klackar på fötterna och kanske inte allt för komplicerade kläder under om man inte vill att jackan ska bli för mycket. Men det är en sån jacka som passar nästan allt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!