DAGENS FRÅGA

har du några grymma appar nedladdade på din iphone? några som du tipsar om t.ex affärer,spel, osv?:)

Svar: Har väl inte överdrivet många men några favoriter har jag!

Pingchat – En app som gör att man smsar gratis mellan iPhones.
Viber – En app som gör att man ringer gratis mellan iPhones.
Facebook – Vad skulle man göra utan den…?
Count Down – Nedräkningsapp där du kan ställa in datum så ser du exakt hur lång tid det är kvar.
Bubble Shooter – Beroendeframkallande spel som jag spelat varje kväll innan jag somnar sedan jag fick mobilen.
SF Bio – Gör det enklare att kolla bio än om man ska gå in igenom safari!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men den appen pingchat – som man smsar gratis mellan alla iphones, fungerar det verkligen?! För man måste väl vara ansluten till nätet för att det ska fungera, så då kostar det ju pengar vilket fall? Eller har jag fel?:) Kram!

    hanna 2011-02-02 15:21:49
    Svara
  • Hahaha kul att jag också ALLTID spelar bubbel shooter innan jag somnar.. ärligt talat spelar jag det in princip hela tiden. Så fort jag får en ledig stund, typ i en rast, när jag väntar på middagen, på bussen ja du fattar.. BUBBEL SHOOTER!! Beroendeframkallande.. (egentligen inte särskilt kul spel?)

    Evelina 2011-02-01 20:05:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!