TREDJE 15

Hur gör man för att komma över killar? ”Det går över med tiden” stämmer inte. Det blir värre och värre, allt jag gör känns fel. Jag försöker sysselsätta mig med sådant som får mig på andra tankar, men jag kommer på mig själv, minst en gång i minuten, hela tiden med att jag tänker på honom och allt jag saknar. Finns det något knep, eller är det bara att gå å dö typ?
”Det går över med tiden” stämmer visst, men ”Det går över på fem minuter” stämmer inte. Jag vet precis hur det känns och det är verkligen det värsta som finns då känslan finns överallt. När man är i skolan, när man äter, när man är med kompisar och framförallt när man festar och förväntas ha som roligast eller på natten när man ligger ensam i sängen. Jag skulle vilja ge dig råd som fixar det direkt men tyvärr så existerar inte några sånna. Jag mådde dåligt varje dag i ett halvår innan jag en morgon vaknade och inte hade känslan kvar. Den var bara borta och kom aldrig tillbaka igen. Mina råd är att låta dig själv vara ledsen, till vissa gränser, och annars är det bara att låta tiden gå, för tiden läker faktiskt alla sår. Ha tålamod!

En konstig fråga men tycker du det är fult om man har kolsvarta ögonbryn och lite ljusare brunfärg på håret ?
Det tycker jag verkligen inte. Speciellt inte då jag är född blondin och har nästan svarta ögonbryn naturligt.. haha 🙂

har du någonsin bantat?  du verkar ha så bra självförtroende därför undrar jag om du haft någonting mindre bra som hänt i ditt liv, du är fin så banta skulle bara vara fel
Jag har haft mindre bra grejer som har hänt i mitt liv och som har fått mig att må otroligt dåligt, men det har aldrig påverkat hur jag äter! Banta är bara dumt då nästan ingen orkar hålla de vanorna en längre tid och då kommer man direkt tillbaka till där man började. Jag säger: Träna och käka precis vad du känner för!

favoritcitat?
”Bad guys lie to get in you bed, Good guys lie to get in you heart”, bara för att Brooke är grym!

vad gjorde du för att få så många besökare?
Hm, det vet jag faktiskt inte? Haha. Jag hann väl börja innan bloggar blev såhär hysteriskt vanligt så det gav väl mig en liten push men annars har jag bara försökt fokusera på vad jag själv skulle vilja läsa i en blogg, och det har tagit mig hit!

hur mycket shoppade du för i thailand?:D och hur mycket kostade den bruna rätt stora väskan du köpte där?
Exakt 2000kr sammanlagt. Oj, den kan väl ha kostat ca 1000 bath? Alltså typ 240 kr. Det var det sista jag köpte så jag erbjöd alla pengar jag hade kvar och så blev den min!

hur lång är du egentligen?
176 cm

hur gammal var du när du reste för första gången utan dina föräldrar och vart & med vem?:)
Det måste ha varit när jag var 16 och åkte till Singapore med Frida!

du äter p-piller som jag har förstått det som? vad är skillnaden på p-pille och mini piller? Är det jobbigt att alltid komma ihåg att ta det osv.
Jag har inte sån koll på minipiller men jag tror att skillnaden är att man måste äta minipiller på exakt tid typ? Nej jag vet faktiskt inte. Nej för mig är det inte så jobbigt då jag alltid tar det i samband med tandborstningen på kvällen. Har jag glömt p-pillret så har jag glömt tandborstningen också, och det händer inte!

favoritbok? Favorit författare?
Gossip Girl och It Girl böckerna av Cecily Von Ziegesar

Vilka kurser har du lagt till som individuellt val? och vad tycker du om dom?
Jag har lagt till Marknadsföring, Matte C och Ung Företagsamhet. Det är bara Marknadsföring som jag läser nu och den kursen är väl helt okej, jag gjorde iallafall rätt val om man säger så!

vilken/vilka outfits är du mest nöjd med?
Det måste nog bli denna från i sommras. Den blev årets outfit i mina ögon!

Hur tar du hand om din navelpiercing?
Jag tar faktiskt inte hand om den överhuvudtaget… fy mig..

Vilken färg eller vilket mönster är det som gäller i vår/sommar?
Det kommer komma upp inlägg om det inom kort!

Tips mot statiskt hår?
Ta liiiite liiite body lotion över handflatorna och ”klappa” någon centimeter utanför håret så att bara de utstående hårstråna nuddas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hejsan Fanny !
  Jag älskar din blogg den är underbar !
  Men jag har ett problem jag vet inte hur jag ska matcha ihop de har du några tips Jag har köpt en begie,Kamel färgad lite längre kofta med lite volanger där ner och sen har jag köpt ett oversize linne och det är svart hur skulle du matcha ihop detta om du skulle få välja ?
  Snälla svara så snabbt som möjligt !

  ANONYM 2011-02-01 17:50:42 http://ANONYM
  Svara
 • Kan bara hålla med dig om att B.Davis är Grym!
  och ja, Peyton o Luke var bäst, men Nate förändrades och blev en bra konkurrens i början 🙂

  Nena 2011-01-31 22:09:55
  Svara
 • Tack för alla superbra svar (:

  Jessica 2011-01-31 18:16:18
  Svara
 • har du några tips på hur man kan övertala sina föräldrar att få ta hål i naveln? när du tog hål, fick du för dina föräldrar eller var du tvungen att övertala dom?

  vilhelmina 2011-01-31 17:59:21 http://westmanvilhelmina.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!