INSPIRATIONSBOK

Som flera av er vet så har jag en ”inspirationsbok” där jag skriver ner alla mina ideér till t.ex. bloggen, outfits osv, skriver listor på saker som ska göras, skriver ner mål för veckor, månader, terminer och år osv. Min gamla tog hur som helst slut nyss och när jag var ute och letade efter en ny så fanns det helt enkelt ingen som var passande som inspirationsbok. Jag menar, hur kul är det med en enfärgad inspirationsbok? Inte så inspirerande. Så jag tog saken i egna händer och rotade fram en gammal tråkig men tom bok, lite tapetrester, bruna kuvert, en svart penna, limstift och en sax som klipper i vågor. En timme senare – voilá! Är riktigt, riktigt nöjd och ska genast börja fylla den nu!


Jag glömde tyvärr ta en ”före-bild” men det är block 4 på denna bild.


Full rulle!


Färdig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fin den blev!

  jenny 2011-01-30 22:39:26 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • hej. du är ett geniiii!!!
  men har du lust att visa en sida eller två i den boken om du orkar?!
  puss

  sarah 2011-01-30 15:45:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!