ANDRA 15

Jag såg just på ett gammalt inlägg där du visade bilder på din garderob. Jag såg dina tröjor och måste bara fråga hur många tröjor har du??
Ojoj, det är lite svårt att räkna då jag har massa på olika ställen, utlånat och undanlagt i lådor men jag kan räkna dem jag har framme, alltså de jag använder. 79 om man inte räknar med basplagg… ojdå.

Vad har du tänkt att bli sedan, eller rättare sagt vad vill du jobba med i framtiden? Och om du kunde bli exakt vad du ville, det behöver inte vara rimligt och du skulle inte behöva gå någon utbildning eller så. Vad skulle du bli då?
Svaret på båda frågorna är försvarsadvokat!

Hade för mig att du sett OTH, vilket par eller vilken karaktär från den serien föredrar du och varför?
Oj vad svårt.. Men jag säger nog Lucas och Peyton förut, men i det som går på TV nu blir det Nathan och Haley!

jag undrar vilka 7 plagg som du tycker at måsten i garderoben?
Ett svart och ett vitt oversizelinne, ett par svarta jeans, en vit och en svart transparent skjorta, en svart eller grå kofta och ett par jeansshorts med hög midja!

vilket plagg blir vårens hetaste?
Transparent, transparent och transparent. På ALLT!

dina bästa skönhets tips?
Sov (ingen är snygg med mörka ringar under ögonen), ät b-vitamin med frukosten varje morgon, rengör ansiktet med bra produkter morgon och kväll och använd primer under sminket!

Hur kan du ha så vita tänder? Vad är hemligheten?:P
Jadu, hemligheten är nog att jag är född såhär, haha. Både min mamma och pappa har vita tänder!

Hur tar du hand om ditt hår?
Jag tvättar det och sprutar i lite värmeskydd innan jag fönar det de gånger jag orkar. That’s it!

vad har du för text på din blogg i rubrik och text?
Jag har faktiskt ingen aning då det är Bloggpartner och inte jag själv som sköter min design.

Hur mycket kostade iPhone-skalen du köpte i Thailand?
Typ 30kr styck kanske.

tips på underbara kärleksfilmer/serier!
Alla Nicolas Sparks, Elvis and Anabelle, The Proposal, 90210, Vampire Diaries! För mer, kolla in kategorin ”Tv, böcker & kändisar” i in meny.

Ska till london på påsklovet och skulle gärna vilja ha lite tips när det gäller shopping, turist och upplevelser m.m.Det är första gången jag åker dit och jag vill gärna veta så mkt som möjligt!
Okej, jag vet ju inte överdrivet mycket då jag mest var där när jag var liten men några måsten finns ju. Och det är Primark på Oxford Street, Portobello Road i Notting Hill som har marknad på lördagarna, Madame Tussauds, London Eye, Harrods och att se på någon musikal! Annars är det mysigt att bara gå runt i London och titta.


vad har du för iphone? va den dyr?
Jag har 4an, och den kostade det 4an kostar! Haha.

vet du någon bra affär där man kan köpa löshår? vad är bäst, klips eller att man limmar fast?
Jag har faktiskt ingen som helst aning då jag aldrig har använt löshår.

vart var ni i Thailand, och finns det något du rekomenderar att åka och göra eller att se? ska nämligen dit i jul, kram!
Åååh, Thailand, Thailand, Thailand. Jag har besökt landet 8 gånger hitills och därmed sett rätt mycket och de absoluta höjdpunkterna har varit Koh Kood som är en nästan helt öde paradisö, Koh Hai som vi var på nu sist var också otroligt fin men lite mer folk och Bangkok är ett måste för shopping. Nu senast var vi på Koh Sukorn, Koh Hai, Phi Phi Island och Phuket! Både Koh Sukorn och Koh Hai var nytt för mig och av de öarna rekomenderar jag verkligen Koh Hai mest! När det handlar om att göra något så är det väl att åka ut till paradisöar, någon snorkeltur, kanske elefanttur och shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!