PAPPA

Central Park, New York 2009

Hej på er, nu är jag hemma och idag är jag glad för snart kommer Pappa hem! Han har varit i Uzbekistan (fråga inte) i en vecka och idag ska han äntligen komma hem igen. Annars idag tänkte jag rensa ur min garderob lite och så ska jag visa er någonting jag köpte igår. Ikväll blir det bio med Emmsi! Hörs snart igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, har du några tips om ställen/saker man bara måste se när man är i New York? ska nämligen dit i vår och det vore jätteschysst om du svarade på detta!
  Kanon fin blogg förresten:)

  lena 2011-01-30 19:06:23
  Svara
 • I like your jacket in this pic and I want to buy it . . .

  Andreas Hay 2011-01-29 22:12:35
  Svara
 • jätte söt bild 🙂

  hilda - min vardag i bilder 2011-01-29 16:25:05 http://hhildalindgren.blogg.se
  Svara
 • Fick du många nya kompisar när du flytta till Sthlm o börja på Jensen? Jag själv ska flytta från skåne till Sthlm och börja på Jensen haha men är lite rädd att det kommer va svårt att få nya kompisar eftersom domflesta redan känner varandra?

  Lisa 2011-01-29 14:06:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!