MIN NYA BLOGG-ARBETSPLATS

Pappa har varit borta hela den här veckan och då har jag burit med mig datorn ner och satt mig i soffan bredvid mamma när hon kollar på TV när jag jobbar med bloggen och det har funkat så himla bra! Älskar att sitta här med datorn i knät, en varm tekopp, sällskap och idag har jag till och med festat till det med en liten skål godis! Det blir verkligen ”kvalitetstid” för bloggen. När jag sitter här så jobbar jag verkligen med den, när jag sitter på mitt rum är det sällan som jag orkar göra collagen och sånt ordentligt men här blir jag verkligen inspirerad och får massa bra energi!

Yogan gick iallafall bra och efter åkte vi iväg och hämtade ut ett paket jag såg att jag hade fått. Visar er vad det innehöll snart! Ska även börja svara på frågestunden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej, jag älskar verkligen din blogg! Tittar in varje dag och blir alltid så glad när jag läser din blogg, du verkar vara så härlig 😀
  Har tre frågor:
  1. Hur äter & tränar du? I detaljer? (:
  2. Hur mycket shoppade du för när du var utomlands nu sist? (:
  3. Skulle du kunna visa fler bilder på ditt rum och blogga med om inredning? (:
  Hoppas på att du vill svara mig! You rock 😀

  Julia 2011-01-27 22:35:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!