FÖRSTA 15 SVAR

Vart får du all inspiration från?
Jag blir inspirerad av allt. Bloggar, tidningar, folk runt omrking mig men min största inspirationskänsla är jag själv. Jag har alltid haft fruktanvärt livlig fantasi och när jag var yngre skrev jag noveller och romaner för att få ut all fantasi men idag låter jag det istället gå ut över bloggen, min klädstil och mina andra intressen!
Jag har nyligen kört ett svart oversize linne, men vet inte hur jag bäst kan matcha den. Så jag undrar hur du tycker att man ska matcha den bäst?
Ett oversize linne som dessutom är svart kan du ha till precis allt! Jeans i alla färger, shorts, leggings och matcha det med maffiga och färgglada smycken!
om du fick en öppning till och bli klädesdesigner hade du tagit den? har du några tankar över det annars?
Nae, jag hade nog velat prova på det men jag tror inte att det är min grej. Min grej är att pussla ihop plaggen, inte att göra pusselbitarna.
Jag undra hur gammal du var när du börja blogga?;)
Jag var 15 år!
Ditt bästa tips att hålla motivationen uppe, när det gäller skolan.
Sätt upp mål. Det är uttjatat men det är det enda som verkligen fungerar. Sätt upp ett eller fler stora mål och dela upp dem i mindre delmål som du kan nå på vägen. Har du något att kämpa för så är det roligare att kämpa!
Tror du att du kommer att bo kvar i Stockholm resten av ditt liv??
Jag vet faktiskt inte riktigt, men vad jag vet är att det är svårt att flytta ifrån Stockholm när man väl flyttat hit. Så ja, jag tror jag blir kvar här!
färgar du dina ögonbryn? & hur kan du få den så jämt plockade?:)
Nej jag har jättemörka naturligt, något jag är riktigt nöjd med! Jag plockar efter eget öga men om du har svårt för det så är det super att låta något proffs plocka dem åt dig en gång för då är det mycket lättare att hålla efter det sen!
Vad tränar du när du gymmar?
Jag försöker träna hela kroppen så jag brukar vara i gymmet ca en halvtimme och sedan går jag på bandet 15-20 minuter efter. Sedan tränar jag yoga utöver det.
Vad kommer du satsa på i vår?
Transparent, naturfärger, starka sommarfärger, långa kjolar och snygga, slitna jeansshorts.
har du något favoritband/artist? & vilka är de 3 ”bästa” låtarna?
Det blir nog Joshua Radin och de bästa låtarna är Winter, When you find me och Paperweight.
Vet du något sätt så att man blir extra brun när man är utomlands och solar. Vet ej om det finns något men ifall du vet?
Jag vet att det ska finnas tabletter man kan äta men mer än så vet jag inte. Tror att det finns att köpa på hälsokosten. Annars gäller det att inte smörja in sig för mycket, men heller inte för lite.
Vet du hur man får längre hår?. Älskar ditt hår och skulle typ göra vad som helst för att få det haha
Ja det enda jag kan komma på för att ha fått mitt hår så långt är att jag inte sliter på det. Ingen plattång, hårspray, tuppering eller liknande. Annars har det tyvärr väldigt mycket med gener att göra.
Vart bodde ni på phi phi island?
Vi bodde på Cabana hotel!
Bästa tipset för en bättre blogg?
Mycket uppdatering, mycket bilder, bjud på dig själv och kopiera för guds skull inte andras material.
vilken är din favorit tv serie? ;D den behöver inte gå på tv nu den kan va nån som redan har gått
Jag älskar serier och följer hela 6 (!!!!) stycken. Vampire Diaries är mest beroendeframkallande, 90210-avnitten är de jag ser mest fram emot och Pretty Little liars är galet spännande. Samtidigt så är jag evigt trogen till OC. Fast nej, One Tree Hill vinner, har alla säsonger och har sett om alla sjukt många gånger och den serien är verkligen oslagbar. Det finns en anledning till att den är inne på sin åttonde säsong!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • laddar du ner pretty little liars? om inte vart kollar du på det? 🙂 finns det bara en säsong? 🙂

  sagha 2011-02-14 17:46:06 http://ibeliveinyou.blogg.se
  Svara
 • Mr Radin är grym! OTH är grymt! Vampire Diaries är grymt! Bra smak du har 😉

  jenny 2011-01-28 23:59:39 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Det nyaste avsnittet av The Vampire Diaries S02E12 såg jag precis och fyfan vad bra det var! Världens bästa serie 😀

  Sophia Pehrsson 2011-01-28 16:42:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!