WEDNESDAY IS A LONG DAY

4 snygga bilder som Simon tog vid bussen nyss!

Hej på er! Nu är jag hemma efter veckans heldag. Man blir verkligen lat av dessa halvdagar, en dag på 7 timmar (varav 1,5 timmes lunch) gör mig helt slut? Haha. Imorgon har jag hur som helst ett Marknadsföringsprov så jag tänkte fokusera helt på att plugga till det nu så kan jag blogga helhjärtat sedan. Har lite grejer att visa er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Går i skolan 9 timmar varje torsdag, den du! Åtta till fem! Sen har jag 40 mins lunch också då men är ju ingenting för en sån lång dag!

  sandra 2011-01-26 21:39:58
  Svara
 • viktigt viktigt viktigt !

  Hej Fanny ! Jag och min familj ska till Stockholm i helgen, och jag tycker du har en oerhört inspirerande stil ! Jag hoppas du kan tipsa mig om några gobitar till billiga, och bra smyckes affärer ! Kläd affärer också tack.. Alltså inte dom vanliga som Zara, gina, monki, hm, cubus, bik bok, vero moda, only osv. Utan något mer spcifikt, som kanske bara finns i Stockholm ? Åker på fredag, jag hoppas verkligen verkligen du tar med detta som tex dagens fråga eller något, tack på förhand !

  Kramis

  Amanda 2011-01-26 17:39:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!