SPELLISTA

Jag hade inget speciellt för mig och var på lite gulligt humör så jag slängde ihop en spellista med några av mina favoritlåtar som jag inte trodde att Elina hade hört till henne. Sånna låtar som inte blivit så uppmärksammade men förtjänar att bli det. Så nu kom jag på att jag kan dela med mig av spellistan till er också!

Klicka här för att lyssna på några av världens bästa låtar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du tänkte bara fråga, har du bytt sängstomme? du hade en svart förut?:)

  Anna 2011-01-26 20:11:16
  Svara
 • Underbar bild!

  Michelle 2011-01-25 21:14:29 http://www.michelleewegert.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  I år är det dags för mig att välja gymnasium men jag har sjukt mycket beslutsångest! Vill inte gå vanlig samhäll-samhäll och tänkte höra med dig som går samhäll-ekonomi, hur är det? Vad innebär det? Dock finns ju inte ekonomi kvar som inriktning på samhällsprogrammet utan är nu ett helt eget program, men kan ändå tänka mig att det är likt! Skulle vara jättetacksam om du kunde berätta lite mer om hur det är och vad du tycker osv.
  Kramis!

  (svara gärna i ett inlägg!)

  emma 2011-01-25 20:42:31
  Svara
 • åååh! du har så himla fint hår!!! bra blogg 🙂

  Maria 2011-01-25 20:14:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!