FANNY MATCHAR – BEIGA CHINOS

Har precis köpt ett par beiga chinos som jag tänkte använda i vår/sommar, men problem med vad jag ska ha till. Så hjälp önskar 🙂

Svar: Åh, chinos som du kan ha till precis allt! Jag gillar hela ”stort på stort”-grejen (pösiga byxor + oversizetröja) så jag hade nog helst matchat dem till något stort linne eller t-shirt, gärna i vit spets! Man kan även lägga på en oversize-kavaj. Något annat som är fint till ett sånt enkelt plagg är ett utstickande plagg. Tex den blommiga koftan på bilden nedanför. Andra sätt är en korsett, stickad tröja eller bara något vanligt linne. På fötterna skulle jag sätta klumpklackar eller converse och missa för guds skull inte det snygga, bruna skärpet i midjan som blir pricken över i på alla outfits!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!