FRIDAYNIGHT

Hej på er! Nu åkte just Frida och jag ska  snart börja göra mig iordning för ett möte jag har i stan kl 16.30. Ikväll står en 18-årsfest på schemat och jag är nog mer otaggad än jag varit på väldigt länge men det ändrar sig säkert sedan! Tänkte bjuda er på tre bilder ifrån början av kvällen igår och så hörs vi snart igen!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! jag funderar på att köpa ett par hunter stövlar, men kan inte bestämma mig om vilken färg jag ska ha. Det står mellan ljusorsa eller svarta, och båda är så fiina!! om jag inte minns rätt så har du ett par svarta, och hur trivs du med dom? behöver hjälp!! och vet du vart man kan köpa billigast? 🙂 tack på förhand! och ännu mer tack för en super blogg!! 🙂

    Klara 2011-01-22 14:56:55
    Svara
  • härligt med helg!:)

    josefine 2011-01-22 13:53:18 http://josefinewindstam.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!