DAGENS OUTFIT

Jag la upp en bild på min bok ”Dagens Outfit” ifrån Thailand och det var väldigt många som blev nyfikna och frågade om den så nu tänkte jag berätta lite! Jag fick den här av min faster Marie i julklapp och hade ingen som helst aning om att den fanns, hade jag vetat det hade jag säkert önskat mig den! Det är helt enkelt en bok om modebloggar. Det står om hur allt startade, intervjuer med de största modebloggarna och deras blogg-tips, hur stor makt modebloggarna har, diskussioner om annat kring just bloggar osv. En grymt bra bok för dig som bloggar, men nog ganska ointressant för dig som inte gör det. Jag rekomenderar den iallafall, en riktig inspirationsklump!

Titel: Dagens Outfit
Författare: Maria Soxbo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!