DAGENS FRÅGA

varför har du så dålig uppdatering nu förtiden vad är det som har hänt?

Svar: Jo, det är så att jag kom fram till att kvalitet är bättre än kvantitet. Så istället för att mata in 10 inlägg om dagen varav hälften egentligen är helt onödiga så har jag dragit ner antalet till 5-6 inlägg där jag verkligen har någonting att säga och det var ett bra val då det gett resultat! Jag är mycket mer stolt över min blogg nu och den är så som att jag vill att en blogg jag läser ska vara, och det har även gett resultat på läsarantalet då ni bara blir fler och fler!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, jag har en dagens fråga som jag vill att du svarar på. Är du fortfarande tsm med din kille Fredric?

    nyfiken 2011-01-20 19:42:14
    Svara
  • din blogg är grym! 🙂

    jessica 2011-01-20 17:59:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!