PARGA

Jag är ingen vidare fest-människa. Jag tycker att det är jättekul en eller två kvällar men sedan börjar det kännas lite meningslöst och jag vill hellre göra någonting annat. Därför väljer jag att inte följa med mina vänner på deras partyresor i sommar. Istället kom jag på min underbara vän Cajsa som är precis som mig, lagom av allt, så nu är vi i full gång att boka en resa som ska gå åt till sol, bad, shopping, någon utekväll, god mat och massa upplevelser på ett fint ställe där det finns mycket att se. Det kommer bli helt underbart! Just nu är vi helt inne på Parga i Grekland som verkar vara ett ställe som har precis allt, och samtidigt är helt hysteriskt vackert och inte helt förstört av turister. Är det någon av er läsare som har varit där och kan berätta lite om det kanske?

Nu ska jag lägga mig hur som helst, superglad! PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag är själv från området och spenderat mycket tid i Parga. Två bokstäver, ÅK! Går inte att beskriva, måste ses IRL

  Dimitris 2013-01-21 22:26:24
  Svara
 • Hej! Vi var i Parga i sommras, jätte mysigt ställe! Vill verkligen dit igen. Vi åt på en JÄTTE mysig restaurang, Sakis! Rekomenderar att gå dit om du åker till Parga 🙂

  s 2011-01-22 00:37:36
  Svara
 • haha, jag var där när jag var liten. det enda jag kommer ihåg är att de hade sjukt god chokladmilkshake, men det kommer man ju långt på. haha

  Amanda 2011-01-21 13:53:26 http://hurtigh.blogg.se
  Svara
 • Hejsan!
  Jag var där i somras, vi brukar åka till Nei Pori i grekland det har vi alltid gjort sen jag var lite men förra året bestämde vi oss för att åka till ett annat ställe och då blev det Parga. Det va verkligen super fint där och det påminner lite om italien med alla täta gator som e fulla med butiker och massor av fina resturanger. När man är helt inne i all shopping har man helt plötsligt följt de små gatorna allt längre upp och då kommer man till en enoorm borj. Verkligen as coolt där uppe och utsikten är obeskrivlig, man ser hela Parga. I Parga finns det 3 stränder och dem e jätte fina allihopa, man ser alla dem från borgen också, sen så är det en gudomlig resturang där uppe med. Klilmatet är perfekt, på dagarna är det super varmt så man kan ligga och pressa på stranden och på kvällarna är det verkligen lagom klimat, itne sådär jätte varmt så det klibbas. Man kan sova skönt på nätterna och det finns knappt några myggor, dessa besvär har min familj haft tidigare men inte i parga 😀

  viktoria 2011-01-20 20:38:00
  Svara
 • Jag har var där för drygt 1.5 år sen och var jättenöjd efter resan, hamnpromenaden var jättemysig, och så fanns dt en jättefin klapperstens-strand där jag var varje dag. Det var varmt och jätteskönt i vattnet och det fanns jättefina små gränder. Shoppingen var dock inte så jättebra, finns många ”oliv-affärer” (där dom säljer olivoljor, tvålar och sånt) men klädshoppingen var ett minus.. Annars rekomenderar jag Parga, jättefint och mysigt.. Under tiden jag var där tog jag en massa bilder, så om du är lite nyfiken och vill veta lite mer hur det ser ut så får du gärna mejla om du vill ha några bra bilder 🙂
  Kram!

  lizel 2011-01-20 17:54:34 http://lizels.blogg.se
  Svara
 • Hej, detta har ingenting med inlägget att göra. Men satt här nu och kollade igenom lite kategorier på din blogg. Och inredning är något jag tycker du ska ha sjukt mycket mer om, det är så roligt och både din stil, ditt hus och ditt rum är underbart! Så mer av det 🙂 Då skulle jag bli jätte glad!

  sara 2011-01-20 13:12:44
  Svara
 • Jag var i Parga nu i September, och de va verkligen underbart där. Supermysig stad med många små butiker med fina smycken och annat smått och gott! Runt staden finns massor av olika stränder, både såna med mycket folk och där ni kan vara helt ensamma! Jag va där med min mamma så kollade inte upp något om utelivet men har hört att det är i princip obefintligt tyvärr.:!

  Maj 2011-01-20 08:08:30 http://www.ebbam.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny ! Jag har varit där en kväll eftersom jag har en segelbåt i Grekland. Vi seglade iaf dit och la till precis vid stranden. Stranden var ganska lång jämnfört med andra hamnar vi brukar vara vid. Det var livat där och vattnet var klart. Sen gick vi över berget till ”borgen” och ner på stan sidan och åt middag. Efter det drog min syster och hennes kompisar ut och partade och jag satt med mamma och pappa och drack drinkar, åt glass och kollade på människor. Det fanns även lite vanlig utlandsshopping som fejk väskor och klockor etc. Jag var ju inte där så länge men jag vill tbx dit men mamma och pappa e lite skeptiska då det lät ganska mycket och det är i en del av joniska havet där det är lite färre öar ( längre seglings dagar) och lite kallare vatten. Jag tror iaf du kommer ha det kanon kul där!
  Själv ska jag på en ”partyresa” till hersonissos med mina polers 😉
  Ps. Jag va där sommaren 09 alltså mellan nian och ettan. Jag märket inte ngt av att vattnet var kallare heller.

  Karin 2011-01-20 01:09:11 http://Lindbacks.blogspot.com
  Svara
 • jag ska också dit i sommar! vart ska nib o ? 🙂 ska boka på 1800 ngt vad det nu heter 🙂

  emma fors / forzi.blogg.se 2011-01-20 00:06:24 http://forzi.blogg.se
  Svara
 • parga är en suuupermysig stad! mysiga gator och gränder, god mat, klarblått vatten. precis som grekland ska vara! tycker verkligen du ska åka dit!!

  Hanna 2011-01-19 23:32:58
  Svara
 • jag var där sommaren -09. det är jättemysigt och så men väldigt litet, ingen vidare shopping, inga ungdomar och inget utbud om ni vill gå ut någon kväll =)

  elin 2011-01-19 22:58:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!