ALOE VERA


Här är två bilder ifrån andra dagen i Phuket när en kvinna helt plötsligt kom fram till oss på stranden och började smörja in oss en efter en med Aloe vera-blad. Det kändes ungefär som att bli insmord med en iskall manet och alla försökte komma ur det men hon var envis – vi skulle smörjas in! Sedan när hon kört två rundor på alla var hon klar, och då skulle hon ha 1000 bath för det?! Haha. Jaja, vi fick oss ett väldigt gott skratt iallafall (när det var någon annan som blev insmord) och det var faktiskt rätt skönt sedan, men att hon även smorde in hela mitt nytvättade hår var jag ju sådär lagom glad över… hahah.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • oj, något brun du har blivit! 😀 *avundsjuk* (A)

  MOA 2011-01-18 22:07:06 http://meimoa.blogg.se
  Svara
 • Shiiiit va brun du äääär.. Hahah du har inga bra tips på hur man blir brunare? 🙂

  Kim 2011-01-18 19:17:28 http://thastroms.devote.se
  Svara
 • alovera är faktiskt jätte bra. vi köpte med oss några burkar hem när vi va i thailand senast. det funkar mot ALLT. när du brännt dig, finnar,sår osv. dock ser det ut som grönt slem,haha!

  bella 2011-01-18 16:19:18
  Svara
 • Hej Fanny! Jag har en fråga och jag skulle bli jättetacksam om du kunde svara på den!
  Jag vet att du har såna där ”ljusramper” från IKEA till ditt sminkbord. Jag undrar hur dom är? Är det bra ljus? Är det bäst att placera dom på sidan om eller över spegeln? Sen undrar jag vad du tycker är snyggast att ha, en spegel med (vit) ram eller en utan ram? Skulle som sagt bli otroligt glad om du svarade eftersom jag själv funderar på att köpa såna..
  Kram!

  Amanda 2011-01-18 16:16:17 http://trulyamanda.blogg.se/
  Svara
 • åhh vad jag längtar till värmen:(

  MedinaStyle 2011-01-17 22:08:22 http://medinastyle.devote.se
  Svara
 • Thailändarna brukar göra så till turister när de ser att någon börjar bränna sig. Det händer väldigt ofta, kanske inte att de tar 1000 bath i betalt men det kan man alltid pruta ner 🙂 Deras tanke brukar vara god men vi kan tolka det lite fel när de kommer och kladdar in oss i snor 😉 haha

  Flisan 2011-01-17 21:24:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!