FANNY MATCHAR – VIT/BEIGE OVERSIZEKAVAJ

Jag har  på senaste tiden fått en massa frågor i både kommentarer och mail om hur man matchar olika plagg så jag tänkte börja med en ny grej som vi kan kalla för… Fanny Matchar! Där tar jag upp frågor som i ”Dagens fråga” fast frågor om hur man matchar ett speciellt plagg så visar jag med collage och kanske egna outfitbilder hur jag helst hade matchat plagget. Om ni har en sån här fråga så rekomenderar jag er att maila den till mig på fannystaaf.blogg@hot… för där missar jag inget! Är det ett speciellt plagg du tänker på eller något som redan hänger i din garderob får du gärna bifoga en bild på plagget också. Då börjar vi!

Hur ska man matcha en vit/beige oversizekavaj snyggast? Kram

Svar: Oj, en beige kavaj kan du matcha på en miljon olika sätt men jag skulle nog använda den främst på sommaren, lite svår på vintern tycker jag. Jag skulle iallafall helst matcha den med andra naturfärger så som grått, vitt, brunt eller mörkare beige. Ett vitt oversizelinne och ett par shorts eller byxor i någon av färgerna ovanför. En annan favoritmatchning skulle vara till någon söt sommarklänning med antingen med söta små mönster eller en vit spetsklänning. Till byx/shorts-matchningen skulle jag ta ett par svarta klackar och till klännings-matchingen ett par gladiatorsandaler. Till allt detta stora maffiga accesoarer som ringar, halsband och en snygg väska!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • […] kan du tipsa på flera sätt hur man matchar en ljus beige oversize kavaj? Jag har skrivit ett inlägg om det som du hittar här. […]

  Fanny Staaf 2011-05-02 20:49:23 http://fannystaaf.se/?p=12158
  Svara
 • skitbra kategori! det här uppskattas 😀

  Sandra 2011-01-16 17:44:30
  Svara
 • Hej fanny! Har du något tips på hur man kan spara pengar på ett bra sätt? Jag älskar att shoppa men jag behöver ett sätt som får det mer att gå runt.
  KRAM

  isabell 2011-01-16 16:52:30
  Svara
 • jätte snyggt!

  ida 2011-01-16 13:56:31 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!