THAILANDSSHOPPING #4 – RINGAR

Mitten ringen är helt underbar, älskar dem! Den vänstra ska jag nog använda ensam så att den ingen försvinner bland alla mina andra klumpar till ringar och den högra får fylla upp lite på fingrarna bland alla andra!

Jag är så himla stolt över mig själv just nu. I 4 år har jag tragglat med mina ”talsvårigheter” på engelskalektionerna. På mina texter och allt annat blir det MVG och när jag är utomlands eller liknande kommer mitt tal flytande, men så fort jag sitter i ett klassrum blir talet svengelska, orden kommer ut fel och uttalet är kasst. Jag har aldrig fattat varför det blir såhär, men det har dragit ner mitt MVG till VG+ i 8an, 9an, 1an… men, INTE i 2an. Jag satte debatten på engelskan igår och fick bättre än jag trodde på mitt nationella så nu fick jag mitt MVG. Sista chansen, och jag klarade det. Jag har vunnit över mig själv, och jag är så jäkla stolt över det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • wiie, grattis 😀

    hil 2011-01-15 09:25:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!