ELVIS AND ANABELLE

Jag tittade på Elvis and Anabelle igårkväll och jag hade inga som helst förväntingar men den var så himla fin. Helt perfekt. Rolig, romantisk, sorglig, lite läskig och obehaglig ibland men i helheten så himla fin. Och Blake Lively är klockren. Ett måste att se!

Elvis and Anabelle – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! 🙂 vart hittade du den filmen? Såg du den med Svensk text? jag har letat som en galning men hittar den inte!

  Tack i förhand för svar!

  Jätte fin blogg föresten, Kommer fortsätta läsa den nu ! 🙂

  Jenny 2011-02-14 18:36:51
  Svara
 • Tack för tipset, galet bra film, en utav mina nya favoriter! 😉

  Lizette 2011-01-21 23:47:34 http://lizettesarndahl.blogg.se
  Svara
 • Hej fanny! jag läste din blogg hela tiden förut men slutade sen, men ah nu är jag tillbaka och gud vad fint du har gjort! Du borde bli en av storbloggarna för du är så mycket bättre än kissie och dessie tillsammans haha. Men iallfafall jag har en fråga angående din skola, jensen alltså.
  Jag ska gå ut nian nu till sommaren, och mitt förstahandsval är nog jensen, fast västra dåra men jag frågar dig ändå, hoppas du svarar!
  Jensen har ju halvdagar, jag har bara hört bra saker om jensen, men iallafall, eftersom man har halvdagar, blir det jäättemycket hemmaarbete då? Jag vet inte om jag är tillräckligt diciplinerad.. Så hur är det? Jättetacksam för svar! 🙂

  johanna 2011-01-14 11:32:18 http://strawberyweed.blogg.se
  Svara
 • oj då kanske man borde se den då:)

  ida 2011-01-14 10:33:29 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!