HÅRBOLL

Ja, jag ska snart fylla 18 men tycker det här är skitkul.. hahah.

Godmorgon på er! Jag har varit vaken sedan 04.30 dessvärre, jag som tänkte komma in i tiden nu till helgen.. Nu sitter jag hur som helst med en stor kopp Chailatte och lite mackor och läser igenom bloggar. Mycket att ta igen! Jag börjar inte förän halv 1 idag så jag lär komma på lite vettiga sysselsättningar också för jag har många timmar att ta död på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Är du 93:a eller 92:a ? 🙂

  Anna 2011-01-13 15:49:09
  Svara
 • Jag är också uppe tidigt!
  Du har i alla fall en hel del shopping att visa upp för oss 🙂 thailand, plus skorna igår. Jag är nyfiken 😉

  Nattis 2011-01-13 07:06:31 http://mycurls.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!