PIGG OCH GLAD, KEXCHOKLAD


Ja, det där var jag för tre dagar sedan. Nu ska jag snart packa på mig den tjocka dunjackan och ge mig iväg till skolan i minusgraderna. Lagom rolig förändring?

Jag vaknade ca 05.30 helt utvilad och pigg! Sedan dess har jag gått igenom alla era önskemål och tryckt i mig en frukost, känner på mig att det kommer bli en till då jag olyckligtvis går eftermiddag denna vecka. Hade ju passat min jetlag prima med en förmiddagsvecka! Men men, nu hinner jag en hel del på förmiddagen iallafall! Så nu väntar en efterlängtad svenk dusch och sedan ska jag kleta smink i ansiktet för första gången på väääldigt länge och sätta ihop någon fin outfit! Det lär dyka upp ett par inlägg till innan jag drar, så har ni något att läsa när ni vaknar! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!