NYTT FYND IFRÅN VINDEN

Titta, idag har jag fyndat på vinden igen! Hittade denna gamla vita pälsjacka som tillhör mamma. Nu ska jag bara klura ut hur jag ska matcha den och sedan åker den på!

Just nu är jag så fruuuktansvärt trött så det finns inte. Jag vill inget annat än att gå och lägga mig men det får jag ju då tyvärr inte göra så jag ska skriva en jäkla argumentation på engelska tills imorgon som jag fick reda på idag. Fast jag fick MVG på allt jag fick tillbaka idag som jag gjorde innan lovet så jag är iallafall riktigt nöjd med mig själv vilket resulterar i lite med skolenergi iallafall! Dessutom är det här det sista engelskaarbetet jag kommer göra i mitt liv då min Engelska B slutar på fredag och sen kommer jag aldrig läsa engelska igen! Känns lite småkonstigt, engelska har ju liksom alltid stått på schemat men det är väl bara att inse att man faktiskt inte är barn längre (jag fyller ju faktiskt myndig om bara en månad!!)

På Stinsen köpte jag en massa sånnadär tråkgrejer som man bara hatar att lägga pengar på. Som foundation, nya block, kalender och paketinslagningspapper inför allas födelsedagar som närmar sig. Dock hängde en påse ifrån Scorett med ett par nya älsklingar med hem, jag visar er imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, kan inte du visa en bild på kalendern som du köpte?
  Jag ska köpa en nu och kan inte bestämma mig för vad det ska bli…

  Jenny 2011-01-13 17:57:08
  Svara
 • oj vilket kap du gjort!

  ida 2011-01-13 10:21:22 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!