JAG SKA ALDRIG ÄLSKA DIG IGEN


Bild från Koh Sukorn (Klänningen är ifrån Nelly)

Gud så skönt det är att vara hemma ändå. 2,5 veckor är alldeles lagomt tycker jag. Nu är jag helt utvilad och redo för nya tag (förutom i skolan, den kan gott vänta lite till). Snabbt internet & stor dator, min säng, mitt rum, heeela min garderob, kunna blogga när jag vill om vad jag vill och framförallt att kunna vara ensam och göra precis vad jag vill och inte hela tiden behöva vara med folk dag och natt. Jag kände mig färdigvilad, färdigsolad och färdigshoppad igår när vi åkte så nu är humöret på topp. Har dock så mycket att blogga om så att jag blir helt snurrig och inte vet vart jag ska börja. Men jag ska börja med att fota allt jag shoppat i Thailand nu, det är iallafall en bit på vägen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!