MYS

Det är flera som har frågat om dessa bokstäver som jag har i mitt rum. Vart de är ifrån och om de finns kvar.

De är ifrån mamma och pappas affärer och finns kvar på både Blomsterriket i Falun och i Kupolen. Så om du bor i Falun eller Borlänge är det bara att köra på, annars vet jag tyvärr inte vart man mer kan få tag i dem. Och ja, självklart finns alla bokstäver att köpa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Dem finns att köpa på Underbara Hem i Eskilstuna och i Södertälje på Blommiga Rutan!
  Mina bokstäver som jag har bildar ”GYMNASTIK”. Älskaaaar dom! 🙂

  michelle 2011-01-11 18:21:04
  Svara
 • riktigt fina, har själv kollat på dom, gillar det lilla ”gammla” stuket på bokstäverna.

  A m a n d a 2011-01-10 21:48:32 http://depalmas.blogg.se
  Svara
 • Ja har för mej att det finns ungefär sånna bokstäver på inn&finn som finns bla vid fridhemsplan.

  Karin 2011-01-10 21:35:36 http://Lindbacks.blogspot.com
  Svara
 • Hej du! Jag har en stor fråga, jag skulle bli så himla sjukt tacksam för svar… (om du svarar så vill jag helst ha svar på mail)

  Denna fråga är sjukt pinsam, haha. Och jag förstår om denna fråga är helt out of mind. Dessa frågor är ju inget du sysslar med precis…

  Jag är ihop med en kille som är 3 år äldre än mig. Vi har varit ihop i snart 2 månader och har haft – de där- Men varje gång vi har haft det har jag tagit akut p-piller fast vi använt skydd. (vi har inte haft det så många gånger) Jag har tagit det efter gångerna eftersom jag är sjukt rädd för att bli gravid! Jag är väldigt orolig och om det skulle inträffa skulle det bli abort direkt!

  Nu är det så att i torsdags (den 6 januari) hade vi det igen. Men eftersom det inte var så längesen vi hade det sist och jag tagit ett p-piller (va väll för typ 1 vecka innan) så kunde jag inte ta ett till akut p-piller eftersom man inte ska ta det så ofta. Vi hade skydd, men jag vet att man kan bli gravid ändå.

  Har haft lite lite värk i magen (har du just nu, på vänster sida) och det känns som om jag inbillar mig hela tiden för att vara gravid. Jag ska börja med p-piller snart har jag tänk för att vara extra säker men jag är ändå rädd.
  Jag är jätteorolig för att vara gravid, och mest rädd för att upptäcka det försent så att det inte går att göra abort…
  Så nu är frågan, oroar jag mig i onödan ?

  Jag vet också att denna fråga är väldigt konstig inriktad och du kanske inte alls vet vad du ska svara eftersom den är väldgt ”pinsam´´.

  Men jag vill veta vad du tycker… och vad skulle du gjort i min sits?

  ps – jag är 14 år, fyller 15 snart…

  Sanna V 2011-01-10 21:20:56
  Svara
 • jag har sånna också och jag dom är köpt på MIO. 🙂

  hanna 2011-01-10 19:18:20
  Svara
 • Hej Fanny!
  Titta din mejl är du snäll! 😉

  MaLiN 2011-01-10 19:12:50 http://mmmalinandersson.blogg.se
  Svara
 • Vad kostar dom ? 🙂

  karin 2011-01-10 18:45:01 http://kiv.blogg.se
  Svara
 • jag har släkt i borlänge och brukar fara ditt ganska ofta och jag undar vad affären heter?:)

  Isabelle Edström i Örnsöldsvik 2011-01-10 18:14:40
  Svara
 • Finns även i Vänersborg i affären – En salig blandning!

  Köpte faktiskt LOVE just idag 😀

  mikkaelo 2011-01-10 17:14:50 http://www.mikkaelo.blogg.se
  Svara
 • fina =)!

  ida 2011-01-10 16:57:12 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • de finns o köpa på Balders Hage i göteborg!

  Julia 2011-01-10 16:52:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!