SISTA KVALLEN I THAILAND

Hej pa er! Tillbaka pa internetcafet igen for det sista inlagget ifran Thailand, naste gang ni hor ifran mig sa ar det ifran Sverige! Maste saga att det anda ska bli skont att komma hem. 2 och en halv vecka ar alldeles lagom men nagot jag inte saknar ar kylan och skolan. Men ni vanligt folk borjar val redan imorgon sa jag klagar inte pa tva dagrs extra lov! Vi aker hur som helst har ifran pa kvallen imorgon sa jag kommer hem runt 9 pa tisdag morgon i svensk tid, da jaklar ska det bli bloggning!

Dagen har spenderats pa stranden. PRECIS hela dagen, 09-18. Vi laste, badade, spelade lite kort och tog det lungt. Det kom aven fram lasare och halsade! Blev lite paff da jag befinner mig pa andra sidan jordklotet pa en fullsmockad strand med flera tusen personer men det ar sa himla kul att prata med er som faktiskt laser bloggen!

Pa kvallen akte vi till Dino Park for middag och mini-golf vilket blivit nagot av en tradition varje gang vi ar i Phuket. Det ar en flinta-inspirerad restaurang dar man sitter i djungeln vid stubbar och personalen bar flita-klader och bredvid ligger en superfin minigolfbana med en basa dinosaurier, vulkaner och djungel. Det basta som fanns nar jag var lite och faktiskt kul den har gangen med!

Nej nu ska vi borja dra oss emot hotellet igen. Denna somn ar den sista riktiga forens natten mellan tisdag och onsdag sa det galler att utnyttja den till max. Men tidsinstallda kommer dyka upp har och sa ska ni fa en massa rolig bloggning (hela jag bubblar av inspiration) nar jag kommer hem pa tisdag morgon! MASSOR AV PUSSAR PA ER!


Forst skulle elefantisen pussas med mig, men sen nar kameran kom fram var det tydligen inte lika roligt langre…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sjukt vad lång thår du har . har du aldrig klippt dej eller? kan ju inte va ofta iaf gör du någo speciellt för att få det så långt.

    Elin 2011-01-09 21:10:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!