INTERNET CAFE I PHUKET

Hej! Nu har vi varit i Phuket hela den har dagen som bara har vara sa bra. Vi reste tidigt pa morgonen sa nar vi kom fram satte vi oss direkt och k’kade lunch. Efter det la vi oss n[gra timmar i solen vid poolen pa hotellets tak och slappade med tidningar, bocker och milkshake och sedan vantade den basta massagen hitills pa semesterna nere vid stranden. Sedan gjorde vi oss iornding for en supermysig middag pa Hard Rock och shopping. Tva vaskor blev det for min del, PRECIS vad jag behovde.. eller?

Hur som helst sa ar det har det finaste hotellet vi bott pa pa den har resan men aven det enda utan internet, haha. Sa nu sitter jag pa ett internetcafe har och klockan ar 00.20, alltsa snart sovdags. Pga denna lilla internet brist sa blir det inte lika bra bloggning som forut och framforallt mindre bilder men ett inlagg imorgon sla jag sjalvklart fixa fram at er ocksa och sedan aker jag ju hem igen och da vantar min vanliga bloggning + en hel del nyheter som jag klurat ut nu under semestern! Vi hors imorgon! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!