LAST NIGHT IN THAILAND, PHI PHI ISLAND

Hej på er! Internet var helt ur funktion igårkväll så jag fick inte upp några inlägg alls. Nu krånglar det vara rejält men då jag är envisast i världen så ska det här gå nu! Nu ligger jag iallafall i solstolen vid poolen. Molning idag igen tyvärr men ett väldigt tunnt lager så jag har redan börjat känna hur det bränner.

Igårkväll åt vi på världens bästa restaurang som hade så löjligt god mat. Vi ska tillbaka dit ikväll och då kan jag fota lite och kolla vad det heter som ett tips för er läsare som ska hit sen! Sedan blev det lite shopping och jag gjorde två riktiga fynd som jag är så himla glad över, jag längtar efter att få visa er! Men nu ska jag återgå till solningen, vi hörs senare!

Det roligaste var nog att dom hade satt ray-ban märket på… hahaha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hej fanny 🙂

    Bilden du har som”Dagens fråga”.. Har du gjort den själv??
    För jag såg nämligen en annan som hade den också…

    t 2011-01-07 15:22:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!