PHI PHI ISLAND

Hej finisar! Nu är jag framme på Cabbana på Phi Phi Island. Sedan jag kom hit har jag hunnit hänga lite på rummet, trycka i mig en cheeseburgare och checkat shoppingen som förövrigt var sjukt bra och det riktigt kliar i shoppingfingrarna så vi ska strax ge oss ut bland alla stånd. Vi bor ungefär 10 meter ifrån shoppingen och hotellet är sjukt fint så jag har hamnat i himmelriket, ungefär. Haha. Dock är det dåligt väder idag men då jag brände mig lite igår och vi har rest idag så gör det mig ingenting.

Nej nu ska ni få lite bilder och sedan ska jag byta om inför kvällen då jag äntligen ska få spendera mina pengar, det jag gör bäst! 😉 Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åååååh, världens bästa hotell!♥

  Fanny 2011-01-05 14:03:27 http://stupidos.blogg.se
  Svara
 • Åh vad skönt du verkar ha det! 🙂
  Skulle du kunna svara på en fråga i ett inlägg, vore jättesnällt!
  Iaf: Hur ska man matcha en vit/beige oversizekavaj snyggast?
  Kram

  Julia 2011-01-05 12:44:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!