FÖRSTA KVÄLLEN PÅ PHI PHI

Helojsi! Nu ligger alla och sover här och jag sitter ensam vaken i sängen med datorn i knät. Det är rätt skönt att bara ligga här och blogga och kika runt lite innan man somnar. Kvällen har iallafall varit AWESOME och det för att jag fått göra det jag älskar mest: Shoppa. Ooj vad jag har shoppat. Linnen, klänning, hattar, solasögon, plånbok, ring och massa mer, och vi hann bara gå igenom början! Jag kan visa er lite sneakpeaks imorgon. Nu vet jag precis vart jag kommer hänga på kvällarna, haha. Till middag åt vi jättegod pizza på en Italiensk restaurang.

Såg i kommentarsfältet att ni ställt en massa roliga frågor och matchning osv. Jag lovar att jag ska svara på så mycket det bara går när jag kommer hem! Har till och med en idé till en ny ”fannystaaf.se-grej” som Lyx/Budget och Favoriter just nu, men vad, det får ni veta när jag är hemma i Sverige! Nu ska jag sova kära läsare, men vi hörs imorgon igen! Natti!
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!